شهرداری منطقه 9 با کمک سازمان زیباسازی شهرداری تهران ، در شب میلاد حضرت ولی عصر ( عج ) آنمای زیبا و موزیکال میدان آزادی را به بهره برداری رساند و ساعتی بعد از شروع به کار ، دکتر محمد باقر قالیباف به صورت سرزده در حاشیه میدان آزادی از ماشین خود پیاده شد و بازدید 5 دقیقه ای از این میدان و آبنما بعمل آورد ...
بر اساس دستور شهردار تهران که توسط امانی قائم مقام معاونت اداری و مالی شهرداری تهران به رسانه ها ابلاغ شد از ابتدای خردادماه کلیه نائبان محل و همچنین عوامل سدمعبر نواحی با اجرای سراسری طرح ناحیه محوری از گردونه شهرداری تهران حذف شدند .
با حذف کلی این افراد ( با احترام به برخی از نائبان محل شاغل در شهرداری تهران ) طبق پیش بینی شهرداری تهران واژگان مانوسی چون حق حساب ؛ رشوه ؛ زیر میز به مرور از مجموعه شهرداری رخت بست و مردم با افرادی که خواستار پول چای بوده اند برخورد نخواهند داشت .
به این شکل طی دوره ای کوتاه مدت ( و شاید بلند مدت ) این امر تاثیر خود را در شهروندان به جا خواهد گذاشت و دیدگاه مردم نسبت به مدیریت شهری تغییر خواهد کرد... ایجاد اعتماد
طی دوره ای که دکتر قالیباف به سمت شهردار تهران درآمده است کارهای بزرگی در این شهر به انجام رسیده که جدا از پروژه های مهم شهری ( تونل رسالت - بزرگراه شهید کاظمی - خط اتوبوس های سریع السیر - تونل جمع آوری آبهای سطحی و ... ) ؛ بحث مسائل اجتماعی در این جریان پررنگ تر بوده است .
با راه اندازی مرکز نظارت همگانی ۱۸۸۸ ساکنان شهر تهران به راحتی می توانستند انتقادات ؛ پیشنهادات و شکایات خود را به مدیریت شهری اعلام کنند .
در ابتدا تصور می شد که پیام هایی که در سامانه ۱۳۷ بدون پاسخ مانده و یا اقدام نشده است با تماس مجدد با این سامانه به انجام برسد ولی این سامانه نیز همچون ۱۳۷ در پاسخگویی به برخی از پیام ها عاجز بود ولی در کل عملکرد مناسبی داشت و با گذشت یکسال از فعالیت گولهینامه بین المللی نیز دریافت کرد.
یکی از پیام های همیشگی شهروندان با ۱۸۸۸ شکایت از پرسنل شهرداری ؛ به ویژه نائب محل ؛ پلیس ساختمانی و عوامل سد معبر نواحی بود ...
شهروندان به صراحت از دریافت رشوه و حق حساب توسط نائبان محل یاد می کردند که این حکایت از سالهای دور برای کسانی که کار ساخت و ساز کرده اند و یا کسانی که توسط وانت بار به فروش اجناس خود ( میوه و سبزیجات و ... ) مشغولند عادی بوده و واژه هایی نظیر حق حساب و رشوه و ... واژگانی آشنا و همیشگی بوده است .
از قدیم الایام همواره از نیروها ی شهرداری به عنوان افرادی باج گبر ؛ حق حساب بگیر و زیر میز بگیر !! یاد میشد و همین موضوع افکار عمومی را نسبت به نام « شهرداری » بدبین کرده بود .
نزدیک به ۳ سال از واگذاری صندلی شخص اول مدیریت شهری به محمد باقر قالیباف شهردار تهران گذشته است .
شهردار تهران در این ۳ سال سعی بر آن داشت تا با ارتباط مستقیم با شهروندان ( چهره به چهره حقیقی و حتی چهره به چهره مجازی ) از سوی مناطق و حتی شهرداری تهران به ساکنان پایتخت ارائه خدمت کرده و تا حد ممکن رضایت آنها را بدست آورد.
تغییر ساختاری مرکز ۱۳۷ شهرداری تهران ( تودیع مسئولیت ۱۳۷ از اداره کل روابط عمومی شهرداری تهران و واگذاری به خدمات شهری ) و تغییر نام به مرکز فوریت های خدمات شهری ۱۳۷ اولین اقدامی بود که شهروندان را در ردیف مخاطبان روزمره شهرداری تهران قرار می داد.
در ابتدا ( با وجود کاستی های که وجودشان طبیعی بود ) خدمات گسترده ای به شهروندان ارائه شد و این رضایتمندی شمارگان تماس ها را افزایش داد . ( ایجاد اعتماد ) تماس ها به قدری افزایش یافت که دیگر تعداد محدود عوامل کارگری و امکانات موجود در نواحی مناطق شهرداری تهران پاسخگوی نیازها نبود.
این نبود امکانات و افزایش شکایتها شخص دکتر قالیباف را بر آن داشت تا فکر تازه ای کند ! این تفکر حاصلی نداشت جز اجرای طرح جهادی ۱۳۷ ....
سما ...
17 مرداد روز شهادت محمود صارمی؛ خبرنگار عزیز و شهید و روز خبرنگار است.
خبرنگاری حرفه ی مقدسی است. کار خبرنگاران ارتقای آگاهی مردم است. و این آگاهی است که خواست ها و تمنیات اعضای جامعه را شکل می دهد. نظام های کارامد، کارامدی خویش را مرهون و مدیون خبرنگاران آگاه و جسور و منتقد هستند. در همه ی دنیا جریان آزاد اطلاعات و خبررسانی شفاف بنیان و لازمه ی مردم سالاری است. خبرنگاران آزاده و جسور در همه ی دنیا از موج سواری مسئولان بر حافظه ی کوتاه مدت مردم جلوگیری می کنند. و به عنوان حافظه ی هوشیار و پویا و نیزِ زبان گویا و حقیقت جوی جامعه عمل می کنند.
ادامه مطلب ...با تشکر از حجت صارمی برادر شهید رسانه ....
آخرین پیام خبرنگار شهید محمود صارمی:
1377مزار شریف سقوط کرد ! هفدهم مرداد ماه سال
از قدیم و ندیم موضوع بالای شهر و پائین شهر و پول دار و بی پول ؛ دارا و ندار و این جور حرفها مطرح بوده !
اون بالا مالاها که اسمش شمال شهره ! جاییه که خونه های گنده خوشگل و شیک داره و آدم هاش هم چون اونجا زندگی میکنن ! قدر مسلم با اون آدم های پائین مائین ها ( همون سمت خونه ما ) فرق میکنن !
البته چون آدمهاش هم فرق میکنن ( توشون دکتر و مهندس و وکیل و وزیر و ... است ) نهادها هم بر خودشون فرض دارن که بهشون حسابی برسن ( البته نه به خودشون ! چون اونها بلدن که چطوری به خودشون برسن و ما باید بریم بوق بزنیم ) یعنی اینکه خیابونهاشون تر و تمیز کنن ! کاری کنن که چمن هاشون سرسبز باشه ! چراغهای خیابونهاشون پرنورتر بشه ! پارکهاشون ژیگول بشه و ...
توی نقشه و پهنه تهران خودمون ! منطقه ۲ جایی بود که اون بالا مالاها فرحزاد و شهرک غرب و سعادت آباد و ... داره و وسطهاش ستارخان و گیشا و .... اون پائین مائیناش هم طرشت و خط آخرش هم خیابان آزادی !!
خیابان آزادی با وجود اینکه وزارتخونه ( کار و امور اجتماعی ) و سازمان کشوری ( حج و اوقاف ) و دانشگاه بزرگ و قدیمی شریف و خیلی چیزهای دیگه رو توی خودش جا داده ! اما به خاطر اینکه پائین ترین نقطه منطقه ۲ بوده ! محل مناسبی برای هزینه کردن نمیتونسته باشه و توی این سالها مظلوم واقع شده ...
مدتی قبل برای انجام ماموریت اداری ! به یکی از مدارس مرکز شهر تهران رفتم
با ورود به این مدرسه ، ناخودآگاه به قسمتهای مختلف این مکان آموزشی سرک کشیدم ! از بالاترین نقطه ساختمان تا پائین ترین و حیاطی که کاربری زمین بازی کودکان را نیز به همراه داشت .( البته در ورودی پشت بام قفل بود و ازپشت شیشه دود گرفته این قسمت از ساختمان را نظاره کردم .
یکی از نکاتی که در این بازدید 20 دقیقه ای !! برایم جالب بود ، قدمت بالای مدرسه ای ممتاز در یکی از اقتصادی ترین مراکز شهر تهران بود.
این مدرسه علاوه بر در و دیوار کثیف و کهنه ، فاقد اسکلت بندی فلزی و مقاوم بود که حتی با نواخته شدن زنگ استراحت و خروج دانش آموزان از کلاس درس ، لرزش ساختمان به خوبی قابل احساس و لمس بود .
راه پله های طبقات ، از کمترین اصول ایمنی برخوردار بود و با کمی ازدحام ، امکان سقوط دانش آموزان ، ترس و دلهره را در وجود بیننده به ارمغان می آورد و نبود سیستم گرامیش و سرمایش امروزی ، حکایت سختی تحصیل برای بچه های این مدرسه را داشت .
ادامه مطلب ...سلام دوستان عزیز
کل مطالب قبلی من توسط این حقیر به پوشه چرکنویس !! بلاگ اسکای نقل مکان کرد !
باز شروعی دوباره ........................................................................